Hi! Mijn naam is Peter Roek en ik ben vooralsnog de enige medewerker van Pentalux Fotografie & Video. In 2003 ben ik begonnen als fotograaf voor de krant (BNdeStem) en in de loop der jaren heb ik mijn activiteiten verder uitgebreid naar fotografie voor vakbladen, tijdschriften, magazines, maar ook voor bedrijven en instellingen.

In 2007 heb ik besloten om naast fotografie ook video’s te gaan maken en ben een opleiding als camera-journalist gaan volgen aan de Open Studio in Amsterdam. Die heb ik succesvol afgerond en ben vervolgens enthousiast aan de slag gegaan met het maken van diverse documentaires, bedrijfsvideo’s, instructievideo’s en journalistieke verslagen voor diverse vakbladen.

Mijn werkgebied is voornamelijk in Zuid-West Nederland en België, maar ik heb al diverse werkzaamheden uitgevoerd in het gehele land en zelfs over de grens in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen. Omdat ik doorgaans alleen werk heb ik altijd de regie in eigen handen en dat werkt secuur en erg efficiënt.